Ostala ponudba - Igre

Bingo Bookings
Logotip objave
Datum objave: 06.10.2019
Na svetovnem spletu je zelo veliko raznih iger, med katerimi imajo velik delež igre Bingo. Večinoma so take, ki imajo petindvajset kvadratkov, igralec pa izbere enega in poizkusi srečo. Bingo Booking pa je igra, ki vsebuje 250 kvadratkov. V nadaljevanju jo bomo opisali, saj je zelo zanimiva, predvsem pa daje zmagovalcem zelo lepe nagrade.
Vsak obiskovalec spletne strani lahko izbere enega ali več kvadratkov, vsak od njih pa stane 25 EUR. Takoj po izbiri se vsak kvadratek obarva rumeno, po nadaljevanju pa postane oranžen. Ko igralec vpiše zahtevane podatke, klikne na tipko za plačilo njegovega zneska s PayPalom. Po plačilu se njegovi kvadratki obarvajo rdeče in se jih kasneje ne da več izbrisati oziroma spreminjati. Igralec po uspešno opravljenem plačilu dobi na njegov elektronski naslov kratko obvestilo s pripadajočim računom.
Igra traja dokler niso zasedeni vsi kvadratki, to pa je do trenutka, ko je celotna Bingo tabela rdeča. Takrat se prične postopek, ki se konča z žrebanjem zmagovalca. Postopek je povsem unikaten, razvit pa je bil v spletnem studiu G-Soft. Uporabljeno je žrebanje z naključnim dvojnim izborom, tako da je stoodstotno pravično, saj ne more priti do zlorab.
Postopek žrebanja, ki se prične na prvo polno uro po zaključku igre, si lahko ogledajo vsi, ki si to želijo. Ker se ga arhivira, se lahko vsak z njim seznani tudi kasneje. Spletna stran pa vsebuje tudi demo postopek žrebanja, da je njegov način lahko jasen vsakomu.
In kakšna je nagrada? Zmagovalec lahko preko Booking.com izbere katerokoli potovanje ali dopust kjerkoli na svetu do vrednosti 5.000 EUR, kolikor znaša nagrada. Če cena izbrane možnosti ne doseže te vrednosti, se mu razlika v gotovini izplača na njegov bančni račun.
Spletna stran vsebuje tudi možnost objavljanja prispevkov zmagovalcev. Ti lahko sami vpisujejo besedila in fotografije s potovanja oziroma dopusta.
Glasba za sproščanje - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si