Ostala ponudba - Turizem

Turistična agencija Odpelji.se
Logotip objave
Datum objave: 20.09.2018
Turistična agencija ODPELJI.SE iz Ljubljane je na slovenskem tržišču že od leta 2007.
Ukvarjamo se z organizacijo potovanj tako skupinskih, kot individualnih v Azijo, Afriko, Južno Ameriko, Severno Ameriko in Oceanijo. Ni potovanja, ki vam ga ne bi mogli, želeli ali znali pripraviti.
Poleg potovanj organiziramo tudi poroke v tujini in čudovita poročna potovanja, ki vam bodo za zmeraj ostala v spominu. Trudimo se, da zadovoljimo prav vsakega potnika. Vas poslušamo in vam svetujemo. Programe seveda po željah prilagodimo.
Lahko pa vam pomagamo tudi samo pri nakupu letalski vozovnic.
Zagotovo je naša prednost pred večino drugih agencij v tem, da destinacije naprej sami obiščemo in raziščemo, tako vam lahko podamo informacije iz »prve roke«.
Največkrat se potniki odločijo za potovanje v Azijo, saj je cenovno najbolj dostopno.
V programu Vietnam potovanje vas popeljemo od Hanoi do Saigona, pri potovanju - Tajska potovanje pričnemo naše dogodivščine v Bangkoku in nato poletimo v Chiang Mai, se odpravimo na krajši trekking in spoznamo gorska plemena ter si za konec potovanja privoščimo počitnice ob morju. Ne smemo pozabiti na potovanje Kambodža, kjer obiščemo nekdaj mogočno mesto Angkor in seveda tempelj Angkor Wat. Precej drugačna in mnogo večja je Indonezija, kjer smo za vas pripravili veliko različnih potovanj; Indonezija potovanje Bali, Indonezija potovanje Bali z Gilijem, Indonezija potovanje Java z Balijem ter otok Gili, Indonezija potovanje Sulawezi z Balijem ter otok Gili, Indonezija potovanje Sumatra z Javo ter otok Gili. Nismo pa izpustili Indonezija potovanje Bali s Floresom ter otok Gili, kjer se srečamo s čudovitimi bitji, Komodoškimi varani.
Seveda vas z veseljem popeljemo tudi v »črno« Afriko kjer so še posebej zanimivi programi Namibija potovanje, kjer obiščemo najvišje rdeče sipine, spoznamo pleme Himbe ter živali v vedno zanimivem Narodnem parku Etosha. Pri programu Tanzanija potovanje s safarijem ter Zanzibarom poleg safarija srečamo Masaje in za konec obiščemo tropski otok Zanzibar, ali pa Tanzanija potovanje s Kilimanjarom, safarijem, Zanzibarom. Podoben je program Kenija potovanje, le da si za konec privoščimo počitnice v Keniji. Navdušeni smo nad Etiopijo, kjer vas lahko razveselimo z dvema programoma; Etiopija potovanje s plemeni ter Etiopija potovanje z Danakilom, kjer obiščemo enega najbolj nenavadnih in vročih krajev na svet, Danakilsko depresijo. Ne smemo pozabiti omeniti čudovitega programa Uganda potovanje, kjer se med drugim na le nekaj metrov srečamo z gorskimi gorilami. Nepozabno doživetje.
Naša novejša potovanja so Gruzija - Armenija potovanje, Dubaj z Omanom potovanje, Peru potovanje.
Vabimo vas, da si ogledate našo spletno stran www.odpelji.se, kjer si lahko preberete več o omenjenih potovanjih ter najdete še druga zanimiva potovanja.
Za nas je meja le nebo. Vabljeni v deželo Čarobnih potovanj, vabljeni k nam!
Glasba za sproščanje - G-SOFT
Britof 231d, 4000 Kranj
051 - 212 886
info@g-soft.si